miercuri, 21 aprilie 2010

DOVADA RATIONALA CA ATEISMUL E O PROSTIE

cand judeca ateii folosesc cu viclenie UN DUBLU standard

1. universul creat de Dumnezeul rational-> EXISTA CONCEPTUL DE ADEVARAT ,FALS ,BINE ,RAU(comparativ cu legea Sa data oamenilor ,oamenii compara ce fac ei si ce zice Dumnezeu ca e bine ,apoi trag concluzia :-e bine,e rau ce fac sau -e adevarat,e fals ce gandesc)

2 .universul e aparut ca urmare a intamplarii si legilor universale ce il guverneaza =>TOTUL E "INTAMPLARE" (legile universale nu gandesc ,nu rationeaza,ci se intampla)

LA CRESTIN (1.) exista conceptul de BINE si RAU
LA ATEU (2.) exista conceptul de INTAMPLARE

NICIODATA NU POT FI ADUSE IN ACEEASI CONSTRUCTIE LOGICA CA FIIND ADEVARATE SI 1 SI 2 IN ACELASI TIMP PENTRU CA UNIVERSUL NU POATE FI SI CREAT DE DUMNEZEU SI APARUT INTAMPLATOR

dar ce fac ATEII ? se "fac" crestini prima data ,apoi redevin atei ,adica nu sunt cu adevarat in gandire atei de la un cap la altul :) =>

ei , PRIMA DATA se "teleporteaza" in UNIVERSUL CREAT DE DUMNEZEU ,DE UNDE AU NEVOIE SA "FURE" CONCEPTELE DE BINE SI RAU apoi "se intorc" IN UNIVERSUL INTAMPLATOR al lor => CA SA AFIRME CA DUMNEZEUL BIBLIEI (ucideri,potop,etc.) E RAU DECI NU EXISTA

ILOOOOGIC !!!
:) :) :)

4 comentarii:

  1. oau ai ingramadit atat de multa informatie in atat de putin spatiu si ai si ajuns la o concluzie :)) bine ...conceptul de bine si rau e aparut cu mult mult mult inainte sa apara doamne doamne.in ziua de azi binele si raul se modifica in functie de nevoile societatii si in nici un caz de dorintele atotputernicului.. exemple ar fi nenumarate.cat despre crearea universului?tabara voastra a dat-o din creatie in design inteligent deci ati calcat cu un picior in partea intunecata.sa fie oare universul aparut din intamplare?s-ar putea spune ca sansele sunt infime dar infime sunt si sansele de a castiga la loto da mna din cand in cand se intampla

    RăspundețiȘtergere
  2. @alinamd spune :
    "in ziua de azi binele si raul se modifica in functie de nevoile societatii si in nici un caz de dorintele atotputernicului.. "

    =>si daca nevoia societatii va fi de maine ca toate persoanele cu numele Alina sa fie exterminate caci rezonanta sunetelor care alcatuiesc acest nume au o influenta in etajul inconstientului uman, care prin auzirea lui desteapta mecanisme necunoscute inca deplin ,care duc la ucidere . persoanele care pronunta sau aud acest nume sunt primele pe lista.

    => maine Presedintele va promulga aceasta lege .=>aceasta lege e morala si e un bine caci asa a hotarat societatea in functie de nevoile ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte adevarat asa s-ar intampla. unde este problema cu cele afirmate de mine?
    1.inchizitia(care stim cu totii din cine era formata :)) lua femei,barbati si le/ii ardeau pe rug sub pretextul ca ar fi vrajitoare.sigur a fost socant la inceput dar societatea s-a adaptat ba chiar s-a alaturat vanatorii de oameni nevinovati.
    2.persoanele cu hemoragii intracraniene care dezvoltau anumite tulburari neuropsihice erau dusi la preot si apoi trepanati(gaura in craniu cu un burghiu pana le penetrau creierul) pentru ca erau posedati.hei,asa zice popa inseamna ca e bine hai cu totii sa gaurim capete!
    3.epilepticii erau exorcizati prin niste metode mai putin "ortodoxe"(ironic :)) care le declansau crizele de epilepsie si in cele din urma mureau.
    cateva exemple de cum urmareste turma ciobanul daca ii este data putina iarba
    inca o data nu vad eroare afirmatiei mele poate ma luminezi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa parerea mea, nu exista atei. Asa cum spunea Mircea Eliade, sacrul s-a deghizat in activitati profane. Nu-l mai recunoastem.

    RăspundețiȘtergere

JUR CA CE VOI SPUNE E ADEVARUL ,ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU: