vineri, 16 aprilie 2010

Tot ce trebuie sa stiti sa le raspundeti "mortal" ateilor

sunt in engleza toate
http://mediaset.sdasofia.org/MEDIA%20SET/index.php?path=prof.K.Hovind-Satvorenieto%2Fenglish/
http://62.204.132.106/dataup/ind-new.php?path=Satvorenito-prof.Kent.Hovind%2Fenglish/
http://93.152.176.62/dataup/ind-new.php?path=Satvorenito-prof.Kent.Hovind%2Fenglish/
http://www.3bible.com/kenthovind.php

nu va lasati impresionati de siturile facute SPECIAL de atei ca sa-l combata pe Kent Hovind. pana la urma furia ateilor e de inteles ,daca a sters pe jos cu povestile de adormit adulti ale evolutiei (fundamentul credintei numita ateism)

A deranjat in asa masura ca i-au fabricat un proces si l-au inchis .dar ADEVARUL nu se poate inchide de oameni intr-o puscarie caci e darul lui DUMNEZEU ...toate filmele lui sunt BETON ARMAT din punctul de vedere al LOGICII (a demonstrat cat de ilogici pot fi ateii care spun ca se bazeaza pe ...logica si ratiune :) )

2 comentarii:

  1. Deci vreau sa iti spun ca am urmarit ABSOLUT TOATE programele lui!!!
    Sunt extraordinare si merita vazute de toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu le-am vazut chiar pe toate dar pot afirma ca acest om este luminat de Dumnezeu sa demonteze la modul in care a facut-o basmul evolutiei si totul numai cu logica elementara si stiinta ,ca nu degeaba a fost vreo 15 ani profesor de stiinte.
    Functioneaza doar la cei care cauta sincer adevarul nu la cei care chiar daca face Dumnezeu o minune in fata lor din secunda urmatoare se gandesc cum sa explice rational ce au vazut .iata ca Hovind lucreaza NUMAI cu RATIUNEA si demonstreaza ca ateii folosesc RATIUNEA si LOGICA numai unde le convine, NU PERMANENT si asta ca sa iasa DOAR 1 concluzie finala premeditata : nu este Dumnezeu!
    diavolul care iti spune 99% lucruri adevarate ca apoi dupa ce te increzi in el te surpa in ce vrea el cu doar 1% minciuna din tot ca ti-a zis ,adica ditamai vulturul sta prins in capcana doar de o unghie (acel 1%),dar unghiuta aia mica face ca vulturul sa fie prins 100%

    RăspundețiȘtergere

JUR CA CE VOI SPUNE E ADEVARUL ,ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU: